תקציב הפרסום והיחסי ציבור של יקבי ברקן במגזר החרדי עבר לטיפול היחידה החרדית במשרד הפרסום מקאן אריקסון.
עד עתה טופל תקציב השיווק למגזר החרדי במשרד הפרסום תוצאות אפקטיביות, והוא הועבר למחלקה החרדית במקאן אריקסון במסגרת טיפולה בתקציב הפרסום והשיווק של כל קבוצת טמפו במגזר החרדי.
יאיר לרנר, מנכ"ל משותף של יקבי ברקן ויינות סגל, מציין כי המגזר החרדי עובר בשנים האחרונות תהליך שינוי מהותי באופי צריכת היינות, והוא החל לצרוך יותר ויותר יינות שולחניים איכותיים, שלא כמו בעבר כאשר הביקוש בקרב ציבור זה היה בעיקר ליינות מתוקים המיועדים לקידוש בלבד.
"העניין הרב אותו מגלה הציבור החרדי ביינות איכותיים שלא למטרת קידוש, כמו גם בכלל מותגי הפרימיום הכשרים, הוביל אותנו לזהות במגזר זה יעד אסטרטגי לקראת הפעילות השיווקית לשנת 2008", אומר לרנר.
איתן דובקין, מנכ"ל היחידה החרדית ב-McCann Erickson , אומר: "אנו שמחים להתחיל לעבוד עם יקבי ברקן, הידועים באיכות היינות וברמת הכשרות הגבוהה ממנה הם נהנים. אנו סבורים כי גם לצרכן החרדי מגיע ליהנות מיין איכותי, ומאמינים כי עבודתנו תשא פרי ונגיע להישגים של ממש בתחום צריכת היין האיכותי בשוק החרדי".
