מקלות פירות יבשים

10 מקלות גדולים או 24 מקלות קטניםדרגת קושי – בינוניתכשרות – פרווהזמן עבודה (ברוטו) – 35 ד'זמן עבודה (נטו) – 15 ד'חומרים:160 גרם דבש160 גרם סוכר100 גרם דבלים חתוכות100 גרם תמרים מגולענים וחתוכים50 גרם משמש250 גרם אגוזי מלך50 גרם אגוזי לוז50 גרם קשיו100 גרם פיסטוקים100 גרם פקאןאופן ההכנה:קולים את האגוזים בתנור בטמפרטורה של 170 מעלות.כשהאגוזים מתקררים קוצצים ומניחים בצד.ממיסים בסיר על להבה בינונית את הדבש והסוכר. מוסיפים את הדבלים, התמרים והמשמש ומערבבים עד לריכוך, מוסיפים לסיר את האגוזים ומערבבים עד שמתאחד.שופכים את התערובת על נייר אפייה.מעל מניחים נייר אפייה נוסף.מרדדים לעובי של 1 ס"מ.מקררים מעט וחותכים לגודל הרצוי.

10 מקלות גדולים או 24 מקלות קטנים
דרגת קושי – בינונית
כשרות – פרווה
זמן עבודה (ברוטו) – 35 ד'
זמן עבודה (נטו) – 15 ד'

חומרים:
160 גרם דבש
160 גרם סוכר
100 גרם דבלים חתוכות
100 גרם תמרים מגולענים וחתוכים
50 גרם משמש
250 גרם אגוזי מלך
50 גרם אגוזי לוז
50 גרם קשיו
100 גרם פיסטוקים
100 גרם פקאן

אופן ההכנה:
קולים את האגוזים בתנור בטמפרטורה של 170 מעלות.
כשהאגוזים מתקררים קוצצים ומניחים בצד.
ממיסים בסיר על להבה בינונית את הדבש והסוכר.
מוסיפים את הדבלים, התמרים והמשמש ומערבבים עד לריכוך,
 מוסיפים לסיר את האגוזים ומערבבים עד שמתאחד.
שופכים את התערובת על נייר אפייה.
מעל מניחים נייר אפייה נוסף.
מרדדים לעובי של 1 ס"מ.
מקררים מעט וחותכים לגודל הרצוי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר