fbpx

מקרן ורוד במילוי גנש שוקולד לבן

10 מנותמצרכים למקרן300 גרם קמח שקדים300 גרם אבקת סוכר4 חלבונים300 גרם סוכר לבןחצי כוס מיםמעט צבע מאכל ורוד.מצרכים למילוי גנש שוקולד לבן170 גרם שמנת מתוקה40 גרם גלוקוז350 גרם שוקולד לבן150 גרם מחית פטל5 גרם מיץ לימוןמעט סוכריות כסופותאופן הכנת המקרןלערבב בקערה את קמח השקדים,ואבקת הסוכר עד לקבלת מרקם אחיד.להמיס את הסוכר הלבן עם המים בסיר על האש עד רתיחה לאחר הרתיחה לבשל עוד כשתי דקות לקרר מעט.את החלבונים מקציפים במערבל ,תוך כדי הקצפה באיטיות ועדינות מוסיפים את הסוכר החם עד שהקצף נוקשה.נותנים לקצף להתקרר ומוסיפים אותו בתנועות קיפול עדינות אל תערובת קמח השקדים ואבקת הסוכר. אל התערובת מוסיפים מעט צבע מאכל ורוד עד להשגת הגוון הרצוי.מכניסים את התערובת לשק זילוף מכינים תבנית ועליה נייר אפיה או מגש סיליקון. על התבנית או המגש מזלפים עיגולים קטנים. משאירים לנוח בצד כחצי שעה עד שייוצר קרום דק מעל המקרן.אופים בתנור שחומם מראש ל 140 מעלות בין 15 ל20 דקות עד שהמקרן קשה למגע. אופן ההכנה של גנש השוקולדמחממים בסיר את השמנת עם הגלוקוז והשוקולד לבן עד לקבלת מירקם אחיד מקררים מעט.מערבלים במערבל את מחית הפטל ומיץ הלימון מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן מכניסים למקרר ללילה.הרכבת המנהלוקחים שתי עוגיות מקרו מורחים על אחת מהן מעט מגנש השוקולד הלבן מעל מניחים את השניה ומקשטים בסוכריות כסופות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

10 מנות

מצרכים למקרן
300 גרם קמח שקדים
300 גרם אבקת סוכר
4 חלבונים
300 גרם סוכר לבן
חצי כוס מים
מעט צבע מאכל ורוד.

מצרכים למילוי גנש שוקולד לבן
170 גרם שמנת מתוקה
40 גרם גלוקוז
350 גרם שוקולד לבן
150 גרם מחית פטל
5 גרם מיץ לימון
מעט סוכריות כסופות

אופן הכנת המקרן
לערבב בקערה את קמח השקדים,ואבקת הסוכר עד לקבלת מרקם אחיד.

להמיס את הסוכר הלבן עם המים בסיר על האש עד רתיחה לאחר הרתיחה לבשל עוד כשתי דקות לקרר מעט.

את החלבונים מקציפים במערבל ,תוך כדי הקצפה באיטיות ועדינות מוסיפים את הסוכר החם עד שהקצף נוקשה.

נותנים לקצף להתקרר ומוסיפים אותו בתנועות קיפול עדינות אל תערובת קמח השקדים ואבקת הסוכר.

אל התערובת מוסיפים מעט צבע מאכל ורוד עד להשגת הגוון הרצוי.

מכניסים את התערובת לשק זילוף מכינים תבנית ועליה נייר אפיה או מגש סיליקון.

על התבנית או המגש מזלפים עיגולים קטנים.

משאירים לנוח בצד כחצי שעה עד שייוצר קרום דק מעל המקרן.

אופים בתנור שחומם מראש ל 140 מעלות בין 15 ל20 דקות עד שהמקרן קשה למגע.

אופן ההכנה של גנש השוקולד
מחממים בסיר את השמנת עם הגלוקוז והשוקולד לבן עד לקבלת מירקם אחיד מקררים מעט.

מערבלים במערבל את מחית הפטל ומיץ הלימון מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן מכניסים למקרר ללילה.

הרכבת המנה
לוקחים שתי עוגיות מקרו מורחים על אחת מהן מעט מגנש השוקולד הלבן מעל מניחים את השניה ומקשטים בסוכריות כסופות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר