מרינדות לבשר ולעוף

 

מרינדת סויה
חומרים:
2 כפות סויה
2 כפות טריאקי
2 שיני שום כתושות
מעט צ'ילי
2 כפות מים
1 ס"מ שורש גינגר מגורר

אופן ההכנה:
מכל המרכיבים מכינים מרינדה בה שמים את העוף עד רגע ההכנה, עדיף ל- 24 שעות.

מרינדת תבלינים פיקנטית
חומרים:
1 כפית תבלין סטיק
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה או חריפה לפי הטעם
1 כפית חואיג' למרק
2 כפות שמן
2 שיני שום כתושות
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
מערבבים ומשרים את העוף ל- 24 שעות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה