מרעננים את תפריט החורף של מסעדת Olive Leaf בשרתון ת"א

על התפריט חתום שף המסעדה והמלון צ'רלי פדידה, שטייל ברחבי העולם במטרה לאסוף סודות קולינריים מהמטבחים המובילים, וליצור מהם תפריט עשיר, העושה פיוז'ן בין המערב לנגיעות אותנטיות מהמזרח התיכון

מסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב מרעננת את התפריט עם מנות חורף של השף צ'רלי פדידה, שיצר מנות כמו תבשיל לחי עגל, אוסובוקו כבש, מוח עגל ומרק רגל עגל – מנות עם טעמים של חורף במסעדה המוגדרת כמסעדת גורמה צרפתית-ים תיכונית מול הים התיכון.

על התפריט חתום כאמור שף המסעדה והמלון צ'רלי פדידה, שטייל ברחבי העולם במטרה לאסוף סודות קולינריים מהמטבחים המובילים, וליצור מהם תפריט עשיר, העושה פיוז'ן בין המערב לנגיעות אותנטיות מהמזרח התיכון.

המנות החדשות בתפריט החורף של Olive Leaf:
תבשיל לחי עגל עם גרגרי חומוס, פלפל שושקה יבש, כוסברה ושום – 70 ₪
אוסובוקו כבש, נתח כתף כבש בצלייה ממושכת וירקות חורף – 120 ₪
מוח עגל מטוגן גרגרי חומוס, פלפלים קלויים, שום וכוסברה – 69 ₪
מרק רגל עגל וירקות שורש מושחמים – 35 ₪
ספריבס טלה צלוי בגריל, סלט תפוחי אדמה צעירים עם חרדל ועירית – 80 ₪
סלמון אפוי עם קרסט של בריוש תבשיל עדשים שחורים עם כמון ולימון כבוש – 70 ₪

Olive Leaf בשרתון תל אביב
רח' הירקון 115 תל-אביב
טל.03-5219300
א'-ה', 22:30-19:00. אפשרות לחניה בחניון המלון בתשלום 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר