fbpx

מרק אבוקדו וברוקולי

הוסיפו את האבוקדו פנימה והפעילו שוב עד לאיחוד האבוקדו והמרק. הוסיפו את מיץ הלימון. ערבבו היטב, פזרו מעל מעט גרעיני דלעת והגישו. צילום Depositphotos
חקלאי גרנות המתמחים בשיווק, מכירה והפצה של אבוקדו, פירות וירקות לרשתות המזון, מציעים לרגל החורף מרק אבוקדו וברוקולי שיעשה את החורף שלכם לטעים יותר ובריא יותר. למרק טעם אגוזי מפתיע עם אבוקדו גדול ובשל, ומוצע להגיש עם קרוטונים או גרעיני דלעת
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים ל-4 מנות מרק

1 אבוקדו גדול קלוף ומגולען כמו של חקלאי גרנות

1 כף שמן זית

1 בצל בינוני קצוץ

2-3 שיני שום כתושות
1 כוס סלרי קצוץ
4 כוסות ברוקולי גבעולים קלופים וקצוצים
1 כפית תימין
½-1 כפית אבקת קארי
½ כפית מלח
4 כוסות מים
3 כפיות מיץ לימון
½1 כפיות גרעיני דלעת

1 כף קרוטונים

צילום Depositphotos

אופן ההכנה

חממו שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני.

הכניסו לסיר בצל קצוץ וערבבו כ-4 דקות  עד שיתרכך.

הוסיפו שום והמשיכו בטיגון עד קבלת גוון חום בהיר.

הוסיפו את הסלרי ובשלו תוך כדי ערבוב כ-3 דקות נוספות. לאחר מכן הכניסו לסיר את הברוקולי ובשלו כ-2 דקות.

תבלו את התערובת והוסיפו תימין, אבקת קארי ומלח.

ערבבו היטב וצקו את המים.

הביאו לרתיחה ובשלו כ-20 דקות עד שהנוזל נצבע בגוון ירוק בהיר.

הסירו מהחום והניחו לו להצטנן מעט.

העבירו את המרק למעבד מזון, הפעילו על מהירות גבוהה והפכו את המרק למחית.

הוסיפו את האבוקדו פנימה והפעילו שוב עד לאיחוד האבוקדו והמרק.

הוסיפו את מיץ הלימון.

ערבבו היטב, פזרו מעל מעט גרעיני דלעת והגישו.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר