מרק אפונה בקארי

כמות ל- 6-8 מנותמצרכים:1.5 כוס אפונה יבשה1 כף שמן זית1 בצל 1 גזר2-3 שיני שום1 עלה דפנה1-1.5 כפית אבקת קארי צהובה0.5 כפית כמוןרבע כפית פלפל שחורמלח לפי הטעםמים רותחיםאופן ההכנה:קוצצים את הבצל והגזר לחתיכות בינוניות.מטגנים עם שמן הזית עד שהבצל יזהיב מעט. קוצצים את השום ומטגנים כדקה.מוסיפים את האפונה היבשה וממלאים את הסיר במים רותחים.מתבלים עם עלה דפנה, קארי, כמון ופלפל השחור.מבשלים על אש בינונית כ-40 דקות עד שהאפונה מתרככת.מוסיפים מלח לפי הטעם.יריד חורפי ביריד האוכל בדיזנגוף סנטר, 19-20.1.12חמישי 10.00-22.00, שישי 10.00-16.00

כמות ל- 6-8 מנות

מצרכים:
1.5 כוס אפונה יבשה
1 כף שמן זית
1 בצל
1 גזר
2-3 שיני שום
1 עלה דפנה
1-1.5 כפית אבקת קארי צהובה
0.5 כפית כמון
רבע כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
מים רותחים

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל והגזר לחתיכות בינוניות.
מטגנים עם שמן הזית עד שהבצל יזהיב מעט.
קוצצים את השום ומטגנים כדקה.
מוסיפים את האפונה היבשה וממלאים את הסיר במים רותחים.
מתבלים עם עלה דפנה, קארי, כמון ופלפל השחור.
מבשלים על אש בינונית כ-40 דקות עד שהאפונה מתרככת.
מוסיפים מלח לפי הטעם.

יריד חורפי ביריד האוכל בדיזנגוף סנטר, 19-20.1.12
חמישי 10.00-22.00, שישי 10.00-16.00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר