מרק אפונה

מצרכים:1 ק"ג אפונה יבשה300 גרם בצל קצוץ250 גרם גבעולי סלרי קצוצים60 גרם שום פרוס300 מ"ל מיץ לימון10 גרם כורכום150 גרם כוסברה200 גרם עלי סלרימלח פלפלאופן ההכנה:מטגנים קלות בשמן זית את הבצל.מוסיפים את הסלרי ואת השום עד להשחמה.מוסיפים את כל שאר המרכיבים.מוסיפים 2 ליטר מים עד לרתיחה.תוספת למרק: קרוטונים ו/או בשר כבושמסעדת Artmeat: ז'בוטינסקי 1 (בניין די-מול) רמת –גן טל: 03-7526222.

מצרכים:
1 ק"ג אפונה יבשה
300 גרם בצל קצוץ
250 גרם גבעולי סלרי קצוצים
60 גרם שום פרוס
300 מ"ל מיץ לימון
10 גרם כורכום
150 גרם כוסברה
200 גרם עלי סלרי
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
מטגנים קלות בשמן זית את הבצל.
מוסיפים את הסלרי ואת השום עד להשחמה.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים.
מוסיפים 2 ליטר מים עד לרתיחה.

תוספת למרק:
קרוטונים ו/או בשר כבוש

מסעדת Artmeat: ז'בוטינסקי 1 (בניין די-מול) רמת –גן טל: 03-7526222.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר