מצרכים:
1 ק"ג אפונה יבשה
300 גרם בצל קצוץ
250 גרם גבעולי סלרי קצוצים
60 גרם שום פרוס
300 מ"ל מיץ לימון
10 גרם כורכום
150 גרם כוסברה
200 גרם עלי סלרי
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
מטגנים קלות בשמן זית את הבצל.
מוסיפים את הסלרי ואת השום עד להשחמה.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים.
מוסיפים 2 ליטר מים עד לרתיחה.
תוספת למרק:
קרוטונים ו/או בשר כבוש
מסעדת Artmeat: ז'בוטינסקי 1 (בניין די-מול) רמת –גן טל: 03-7526222.