מרק בצל

המצרכים1 ק"ג בצל חתוך לרצועות2 ליטר מים2 כפות אבקת מרק עוף2 כפות אבקת מרק בצל3 כפות קמח150 גרם חמאה/מחמאה1 כף שום כתוש1 כפית טימין קצוץאופן ההכנהבסיר גדול מטגנים את הבצל בחמאה עד לגוון שחום, מוסיפים את אבקות המרק והשום ומערבבים היטב, מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב,מוסיפים את המים ואת הטימין ומבשלים על אש נמוכה כשעה.אופן ההגשהלמזוג את המרק לצלחת אישית. להניח על המרק פרוסות בעובי 4-3 ס"מ של בגט קלוי.

המצרכים
1 ק"ג בצל חתוך לרצועות
2 ליטר מים
2 כפות אבקת מרק עוף
2 כפות אבקת מרק בצל
3 כפות קמח
150 גרם חמאה/מחמאה
1 כף שום כתוש
1 כפית טימין קצוץ

אופן ההכנה
בסיר גדול מטגנים את הבצל בחמאה עד לגוון שחום, מוסיפים את אבקות המרק והשום ומערבבים היטב, מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב,מוסיפים את המים ואת הטימין ומבשלים על אש נמוכה כשעה.

אופן ההגשה
למזוג את המרק לצלחת אישית.

להניח על המרק פרוסות בעובי 4-3 ס"מ של בגט קלוי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר