fbpx

מרק בצל

המצרכים1 ק"ג בצל חתוך לרצועות2 ליטר מים2 כפות אבקת מרק עוף2 כפות אבקת מרק בצל3 כפות קמח150 גרם חמאה/מחמאה1 כף שום כתוש1 כפית טימין קצוץאופן ההכנהבסיר גדול מטגנים את הבצל בחמאה עד לגוון שחום, מוסיפים את אבקות המרק והשום ומערבבים היטב, מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב,מוסיפים את המים ואת הטימין ומבשלים על אש נמוכה כשעה.אופן ההגשהלמזוג את המרק לצלחת אישית. להניח על המרק פרוסות בעובי 4-3 ס"מ של בגט קלוי.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

המצרכים
1 ק"ג בצל חתוך לרצועות
2 ליטר מים
2 כפות אבקת מרק עוף
2 כפות אבקת מרק בצל
3 כפות קמח
150 גרם חמאה/מחמאה
1 כף שום כתוש
1 כפית טימין קצוץ

אופן ההכנה
בסיר גדול מטגנים את הבצל בחמאה עד לגוון שחום, מוסיפים את אבקות המרק והשום ומערבבים היטב, מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב,מוסיפים את המים ואת הטימין ומבשלים על אש נמוכה כשעה.

אופן ההגשה
למזוג את המרק לצלחת אישית.

להניח על המרק פרוסות בעובי 4-3 ס"מ של בגט קלוי.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר