המצרכים
1 ק"ג בצל חתוך לרצועות
2 ליטר מים
2 כפות אבקת מרק עוף
2 כפות אבקת מרק בצל
3 כפות קמח
150 גרם חמאה/מחמאה
1 כף שום כתוש
1 כפית טימין קצוץ
אופן ההכנה
בסיר גדול מטגנים את הבצל בחמאה עד לגוון שחום, מוסיפים את אבקות המרק והשום ומערבבים היטב, מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב,מוסיפים את המים ואת הטימין ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
אופן ההגשה
למזוג את המרק לצלחת אישית.
להניח על המרק פרוסות בעובי 4-3 ס"מ של בגט קלוי.