fbpx

מרק בצל

מצרכים6 בצלים בינוניים פרוסים דק6 כוסות מרק עוף צח1 כף סוכר1 כוס יין לבן יבש50 גרם חמאה1 כף קמחמעט אגוז מוסקט מגורדמלחאופן ההכנהלהמיס בסיר כבד את החמאה.להוסיף את הבצלים ולאדות כ-10 דקות עד שהבצל מתרכך, אך לא להשחימם. להוסיף 1 כף סוכר ומעט מלח ולבשל מעט כ-5 דקות.להוסיף את הקמח ולערבב. לשפוך את מרק העוף, היין, האגוז המוסקט, המלח והפלפל ולבשל כשעה.לקלות פרוסת לחם. לחתוך לקוביות. להגשה ליצוק לקערה ולפזר מעט קוביות לחם קלוי מעל.לגרד מעט גבינת גרוייר על פומפיה ולהשחים את המרק בגריל, עד שהגבינה נמסה ומשחימה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
6 בצלים בינוניים פרוסים דק
6 כוסות מרק עוף צח
1 כף סוכר
1 כוס יין לבן יבש
50 גרם חמאה
1 כף קמח
מעט אגוז מוסקט מגורד
מלח

אופן ההכנה
להמיס בסיר כבד את החמאה.

להוסיף את הבצלים ולאדות כ-10 דקות עד שהבצל מתרכך, אך לא להשחימם.

להוסיף 1 כף סוכר ומעט מלח ולבשל מעט כ-5 דקות.

להוסיף את הקמח ולערבב. לשפוך את מרק העוף, היין, האגוז המוסקט, המלח והפלפל ולבשל כשעה.

לקלות פרוסת לחם. לחתוך לקוביות.

להגשה
ליצוק לקערה ולפזר מעט קוביות לחם קלוי מעל.

לגרד מעט גבינת גרוייר על פומפיה ולהשחים את המרק בגריל, עד שהגבינה נמסה ומשחימה.






Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר