מרק בצל

 

מצרכים
6 בצלים בינוניים פרוסים דק
6 כוסות מרק עוף צח
1 כף סוכר
1 כוס יין לבן יבש
50 גרם חמאה
1 כף קמח
מעט אגוז מוסקט מגורד
מלח

אופן ההכנה
להמיס בסיר כבד את החמאה.

להוסיף את הבצלים ולאדות כ-10 דקות עד שהבצל מתרכך, אך לא להשחימם.

להוסיף 1 כף סוכר ומעט מלח ולבשל מעט כ-5 דקות.

להוסיף את הקמח ולערבב. לשפוך את מרק העוף, היין, האגוז המוסקט, המלח והפלפל ולבשל כשעה.

לקלות פרוסת לחם. לחתוך לקוביות.

להגשה
ליצוק לקערה ולפזר מעט קוביות לחם קלוי מעל.

לגרד מעט גבינת גרוייר על פומפיה ולהשחים את המרק בגריל, עד שהגבינה נמסה ומשחימה.











היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה