fbpx

מרק ברוקולי במרקם קטיפתי, מועשר בגבינת עזים

חומרים ל- 6-4 מנות:1 שקית תפרחות ברוקולי מוקפאות 'סנפרוסט' (800 גרם)50 גרם חמאה2 בצלים בינוניים, קלופים וקצוצים גס3 שיני שום, קצוצות גס200 גרם גבינת עזים בגליל, חתוכה לקוביות בגודל 22X ס"מ5 כוסות (1.2 ליטר) מים מלח, פלפל שחור, גרוסאופן ההכנה:ממיסים חמאה בסיר בינוני על להבה בינונית, מוסיפים בצל ושום ומאדים כ-5 דקות, עד שהבצל והשום מתרככים.מוסיפים ברוקולי, גבינת עזים, מים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כרבע שעה, עד שהברוקולי מתרכך.טוחנים את המרק במעבד מזון או עם מוט ריסוק חשמלי עד קבלת מרקם חלק.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 6-4 מנות:
1 שקית תפרחות ברוקולי מוקפאות 'סנפרוסט' (800 גרם)
50 גרם חמאה
2 בצלים בינוניים, קלופים וקצוצים גס
3 שיני שום, קצוצות גס
200 גרם גבינת עזים בגליל, חתוכה לקוביות בגודל 22X ס"מ
5 כוסות (1.2 ליטר) מים
מלח, פלפל שחור, גרוס

אופן ההכנה:
ממיסים חמאה בסיר בינוני על להבה בינונית, מוסיפים בצל ושום ומאדים כ-5 דקות, עד שהבצל והשום מתרככים.
מוסיפים ברוקולי, גבינת עזים, מים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כרבע שעה, עד שהברוקולי מתרכך.
טוחנים את המרק במעבד מזון או עם מוט ריסוק חשמלי עד קבלת מרקם חלק.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר