fbpx

מרק ברוקולי בצל ושמנת

טוחנים את המרק עם בלנדר מוט. מוסיפים את השמנת ומתבלים לפי הטעם במלח, פלפל ואגוז מוסקט
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון למרק מחמם לחורף הישראלי שרוב הזמן אינו קר וגשום במיוחד אבל מרק טעים תמיד מתקבל בברכה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים

500 גרם ברוקולי (גבעולים ופרחים בחתיכות)

1 בצל קצוץ גס

1 אגוז מוסקט מגורד

1/2 כפית מלח ים

1 כף חמאה

1 ליטר ציר מרק עוף

100-200 מ"ל שמנת לבישול

מלח, פלפל טחון טרי

מעט עלי בזיליקום

אופן ההכנה

ממיסים חמאה בסיר.

מוסיפים את הבצל ומטגנים עד השחמה.

שוטפים ומנקים את הברוקולי.

חותכים את הגבעולים ומוסיפים לסיר.

מוסיפים ציר מרק.

מבשלים את גבעולי הברוקולי עד שהם רכים.

כעת ניתן להוסיף לסיר גם את פרחי הברוקולי (שמתרככים מהר יותר) עם מלח.

מבשלים עוד מספר דקות.

טוחנים את המרק עם בלנדר מוט.

מוסיפים את השמנת.

מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל ואגוז מוסקט,

מקשטים בעלי בזיליקום לפני ההגשה.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר