מרק ברוקלי ועלי נענע

החומרים לשישה סועדים1 ק"ג ברוקלי2 ראשי בצל בינוני, קצוץ4 שיני שום2 כפיות מלח1 כפית פלפל לבן3 כפות אבקת מרק עוףשמנת חמוצהעלי נענעשמן זיתאופן ההכנהמטגנים בסיר את הבצל הקצוץ עד לשקיפות, להוסיף את שיני השום לעוד דקת טיגון.להוסיף את הברוקלי ולכסות במים.מבשלים עד לריכוך ומתבלים במלח, פלפל ומוסיפים את אבקת המרק – לפי הטעם.טוחנים במעבד מזון עד לקבלת מחית אחידה.שופכים את השמנת במרכז הצלחת ואת עלי הנענע מפזרים מלמעלה.

החומרים לשישה סועדים
1 ק"ג ברוקלי
2 ראשי בצל בינוני, קצוץ
4 שיני שום
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל לבן
3 כפות אבקת מרק עוף
שמנת חמוצה
עלי נענע
שמן זית

אופן ההכנה
מטגנים בסיר את הבצל הקצוץ עד לשקיפות, להוסיף את שיני השום לעוד דקת טיגון.

להוסיף את הברוקלי ולכסות במים.

מבשלים עד לריכוך ומתבלים במלח, פלפל ומוסיפים את אבקת המרק – לפי הטעם.

טוחנים במעבד מזון עד לקבלת מחית אחידה.

שופכים את השמנת במרכז הצלחת ואת עלי הנענע מפזרים מלמעלה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר