החומרים לשישה סועדים
1 ק"ג ברוקלי
2 ראשי בצל בינוני, קצוץ
4 שיני שום
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל לבן
3 כפות אבקת מרק עוף
שמנת חמוצה
עלי נענע
שמן זית
אופן ההכנה
מטגנים בסיר את הבצל הקצוץ עד לשקיפות, להוסיף את שיני השום לעוד דקת טיגון.
להוסיף את הברוקלי ולכסות במים.
מבשלים עד לריכוך ומתבלים במלח, פלפל ומוסיפים את אבקת המרק – לפי הטעם.
טוחנים במעבד מזון עד לקבלת מחית אחידה.
שופכים את השמנת במרכז הצלחת ואת עלי הנענע מפזרים מלמעלה.