fbpx

מרק בשר עגל ועלי תרד בנוסח איטלקי

דל פחמימות ושומןמצרכים ל- 8 מנות:שתי כפות שמן זיתתרסיס שמן8 בצלים ירוקים- רק הבסיס הלבן פרוס דק 2 בצלים לבנים בינוניים קצוצים5 שיני שום קלופות כתושות0.75 קילו בשר עגל טחון (חזה)5 כוסות עלי תרד קצוציםליטר וחצי מיםמלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעםאופן ההכנה:מטגנים את הבצל הירוק והלבן בשמן הזית בסיר גדול עד הזהבה.תוך כדי בחישה מוסיפים תרסיס שמן לפי הצורך. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן עוד 2 דקות. מוסיפים את בשר העגל ומטגנים עד שהבשר מבושל. מוסיפים את עלי התרד ומערבבים הכל.מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. מנמיכים את האש ומבשלים חצי שעה על אש נמוכה. מכבים את האש, זורים מלח ופלפל לפי הטעם. ערכים תזונתיים למנה של  300 גרם:קלוריות- 203חלבון- 20.3 גר'פחמימות- 5.8 גר'שומן- 8.3 גר'כולסטרול- 65.3 מג'סיבים- 2.4 גר'נתרן- 533 מג'סידן- 127.5 מג'
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

דל פחמימות ושומן

מצרכים ל- 8 מנות:
שתי כפות שמן זית
תרסיס שמן
8 בצלים ירוקים- רק הבסיס הלבן פרוס דק
2 בצלים לבנים בינוניים קצוצים
5 שיני שום קלופות כתושות
0.75 קילו בשר עגל טחון (חזה)
5 כוסות עלי תרד קצוצים
ליטר וחצי מים
מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל הירוק והלבן בשמן הזית בסיר גדול עד הזהבה.
תוך כדי בחישה מוסיפים תרסיס שמן לפי הצורך.
מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
מוסיפים את בשר העגל ומטגנים עד שהבשר מבושל.
מוסיפים את עלי התרד ומערבבים הכל.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה.
מנמיכים את האש ומבשלים חצי שעה על אש נמוכה.
מכבים את האש, זורים מלח ופלפל לפי הטעם.

ערכים תזונתיים למנה של  300 גרם:
קלוריות- 203
חלבון- 20.3 גר'
פחמימות- 5.8 גר'
שומן- 8.3 גר'
כולסטרול- 65.3 מג'
סיבים- 2.4 גר'
נתרן- 533 מג'
סידן- 127.5 מג'

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר