fbpx

מרק בשר עם ירקות וחוויאג'

רכיבים ל-4-6 סועדים 500 גרם אסאדופרוסה עבה של אוסובוקו200 גרם עצמות חוליה או מגשית נתחים למרק וחמין "אדום אדום"2 עגבניות קטנות חתוכות לשישיות 1 בטטה גדולה חתוכה לשמונה או 3 גזרים חתוכים לרבעים 2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לשישיות 1 בצל גדול חתוך לשמיניות 6 שיני שום פרוסות דק 1.5 כפית חוויאג' למרק קורט פלפל שחור 1.5 כפיות מלח 3 ליטר מים אופן ההכנהחותכים את הבשר לקוביות גדולות 3*3 ס"מ.מניחים בסיר את כל נתחי הבשר, מוסיפים את המים מביאים לרתיחה.מסירים את הקצף ומבשלים שעתיים על להבה נמוכה/בינונית עם מכסה. מוסיפים את הירקות והתבלון ומבשלים על להבה נמוכה שעה נוספת.ניתן לעטר בכוסברה טרייה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

רכיבים ל-4-6 סועדים
500 גרם אסאדו
פרוסה עבה של אוסובוקו
200 גרם עצמות חוליה
או מגשית נתחים למרק וחמין "אדום אדום"
2 עגבניות קטנות חתוכות לשישיות
1 בטטה גדולה חתוכה לשמונה או 3 גזרים חתוכים לרבעים
2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לשישיות
1 בצל גדול חתוך לשמיניות
6 שיני שום פרוסות דק
1.5 כפית חוויאג' למרק
קורט פלפל שחור
1.5 כפיות מלח
3 ליטר מים

אופן ההכנה
חותכים את הבשר לקוביות גדולות 3*3 ס"מ.

מניחים בסיר את כל נתחי הבשר, מוסיפים את המים מביאים לרתיחה.

מסירים את הקצף ומבשלים שעתיים על להבה נמוכה/בינונית עם מכסה.

מוסיפים את הירקות והתבלון ומבשלים על להבה נמוכה שעה נוספת.

ניתן לעטר בכוסברה טרייה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר