מרק בשר עם ירקות וחוויאג'

רכיבים ל-4-6 סועדים 500 גרם אסאדופרוסה עבה של אוסובוקו200 גרם עצמות חוליה או מגשית נתחים למרק וחמין "אדום אדום"2 עגבניות קטנות חתוכות לשישיות 1 בטטה גדולה חתוכה לשמונה או 3 גזרים חתוכים לרבעים 2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לשישיות 1 בצל גדול חתוך לשמיניות 6 שיני שום פרוסות דק 1.5 כפית חוויאג' למרק קורט פלפל שחור 1.5 כפיות מלח 3 ליטר מים אופן ההכנהחותכים את הבשר לקוביות גדולות 3*3 ס"מ.מניחים בסיר את כל נתחי הבשר, מוסיפים את המים מביאים לרתיחה.מסירים את הקצף ומבשלים שעתיים על להבה נמוכה/בינונית עם מכסה. מוסיפים את הירקות והתבלון ומבשלים על להבה נמוכה שעה נוספת.ניתן לעטר בכוסברה טרייה.

רכיבים ל-4-6 סועדים
500 גרם אסאדו
פרוסה עבה של אוסובוקו
200 גרם עצמות חוליה
או מגשית נתחים למרק וחמין "אדום אדום"
2 עגבניות קטנות חתוכות לשישיות
1 בטטה גדולה חתוכה לשמונה או 3 גזרים חתוכים לרבעים
2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לשישיות
1 בצל גדול חתוך לשמיניות
6 שיני שום פרוסות דק
1.5 כפית חוויאג' למרק
קורט פלפל שחור
1.5 כפיות מלח
3 ליטר מים

אופן ההכנה
חותכים את הבשר לקוביות גדולות 3*3 ס"מ.

מניחים בסיר את כל נתחי הבשר, מוסיפים את המים מביאים לרתיחה.

מסירים את הקצף ומבשלים שעתיים על להבה נמוכה/בינונית עם מכסה.

מוסיפים את הירקות והתבלון ומבשלים על להבה נמוכה שעה נוספת.

ניתן לעטר בכוסברה טרייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר