חומרים:
4 כפות חמאה
2 כוסות בצל קצוץ
2 כפות ג'ינג'ר מגורד
2 כפות גרידת תפוז
12 גזרים גדולים קילו במשקלם קלופים וחתוכים לקוביות
4 כוסות ציר עוף (פרווה)
1 כוס מיץ תפוזים
מלח פלפל
גרידת תפוז לטעם
אופן ההכנה:
להמיס את החמאה בסיר.
להוסיף את הבצל, גרידת התפוז והג'ינג'ר.
לכסות את הסיר.
לבשל כ- 25 דקות על אש נמוכה – לוודא שהבצל לא ישחים.
להוסיף את הבצל והציר.
להביא לרתיחה.
להוריד אש ולבשל כ- 30 דקות על אש בינונית-נמוכה.
להעביר את המרק במערבל מזון למחית עם חצי מהנוזלים.
להחזיר לסיר עם כל הנוזלים ועם מיץ התפוזים.
לבדוק סמיכות המרק לטעמכם.
להוסיף מלח, פלפל וגרידת תפוז.
לטעום ולהגיש.