fbpx

מרק דלעת עם פאפאיה ואוכמניות מיובשות

מצרכים (10 סועדים)2 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות בגודל 3 ס"מ1 שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות קטנות1 כרישה קצוצהזר טימיןזר נענע3 לימונים10 שיני שום פרוסות1 כפית מלח 1 כפית פלפל2 ליטר מים50 גרם חמאה50 גרם אוכמניות מיובשות50 גרם פאפאיה חתוכה לקוביותאופן ההכנהלטגן במחבת את הסלרי, הכרישה ושורש הפטרוזיליה במעט חמאה. להוסיף מים, 3 לימונים סחוטים ואת שיני השום. להוסיף מלח, פלפל, סוכר חום, טימין ודלעת. להביא לרתיחה ולבשל כשעה על אש נמוכה. לפני ההגשה ניתן להוסיף זר נענע טרי. לטגןן עם כף חמאה את האוכמניות המיובשות והפאפאיה. לצקת מרק חם לצלחת עם קוביות דלעת ולקשט באוכמניות והפאפיה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים (10 סועדים)
2 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות בגודל 3 ס"מ
1 שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות
1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות קטנות
1 כרישה קצוצה
זר טימין
זר נענע
3 לימונים
10 שיני שום פרוסות
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
2 ליטר מים
50 גרם חמאה
50 גרם אוכמניות מיובשות
50 גרם פאפאיה חתוכה לקוביות

אופן ההכנה
לטגן במחבת את הסלרי, הכרישה ושורש הפטרוזיליה במעט חמאה.

להוסיף מים, 3 לימונים סחוטים ואת שיני השום. להוסיף מלח, פלפל, סוכר חום, טימין ודלעת. להביא לרתיחה ולבשל כשעה על אש נמוכה.

לפני ההגשה ניתן להוסיף זר נענע טרי.

לטגןן עם כף חמאה את האוכמניות המיובשות והפאפאיה.

לצקת מרק חם לצלחת עם קוביות דלעת ולקשט באוכמניות והפאפיה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר