מצרכים ל-10 סועדים
2 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות של 3 ס"מ
1 שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות
1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות קטנות
1 כרישה קצוצה
זר טימין
זר נענע
3 לימונים סחוטים
10 שיני שום פרוסות
1 כפית מלח/פלפל
2 כפות סוכר חום
2 ליטר מים
50 גרם חמאה
50 גרם פיסטוקים
50 גרם פאפאייה חתוכה לקוביות
50 גרם שזיפים מגולענים חצויים
אופן ההכנה
לטגן במחבת את הסלרי, הכרישה ושורש הפטרוזיליה עם מעט חמאה.
להוסיף מים, לימונים סחוטים ושיני השום. להוסיף את המלח, הפלפל, הסוכר החום, הטימין והדלעת. להביא לרתיכה ולבשל כשעה על אש נמוכה.
לפני ההגשה ניתן להוסיף זר נענע טרי.
לטגן עם כף חמאה את הפיסטוקים הקלופים עם השזיפים והפאפאיה.
לצקת את המרק לצלחת עם קוביות הדלעת ולקשט בפיסטוקים, שזיפים ובפאפאייה.