מרק חומוס עם בשר

מאיר רוזנברג, שף מלון "רימונים גלי כנרת", מציע מרק חומוס עם בשר – מנה חמה עשירה ומזינה, המתאימה במיוחד לימי החורף הקרים. מוצע להגיש את מרק החומוס עם בשר כמנה ראשונה לארוחה גדולה, אם כמנה אחת גדולה בתוספת לחם או כארוחה בפני עצמה

חומרים:
250 גרם גרגרי חומוס יבשים
250 גרם בשר מספר 8 (לא מעובד)
1 גזר חתוך קוביות
1 בצל קצוץ
1/2 כוס סלרי קצוץ
2 שיני שום קצוץ
1 כף אבקת מרק דגש
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
4 כפות שמן
10 כוסות מים

אופן ההכנה:
 משרים את החומוס במים למשך 24 שעות. שוטפים ומבשלים עד 3/4 ריכוך ב-4 כוסות מים ומסננים.
 חותכים את הבשר לקוביות בגודל של 1 ס"מ ומקפיצים בשתי כפות שמן.
מוסיפים 6 כוסות מים ומבשלים בחום נמוך.
במקביל מקפיצים את הגזר הבצל והסלרי והשום ב-2 כפות שמן.
לקראת ריכוך הבשר מוספים את הירקות והחומוס המבושל לסיר.
מוספים את התבלינים ומבשלים עוד מספר דקות.

www.rimonim.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר