חומרים:
250 גרם גרגרי חומוס יבשים
250 גרם בשר מספר 8 (לא מעובד)
1 גזר חתוך קוביות
1 בצל קצוץ
1/2 כוס סלרי קצוץ
2 שיני שום קצוץ
1 כף אבקת מרק דגש
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
4 כפות שמן
10 כוסות מים
אופן ההכנה:
משרים את החומוס במים למשך 24 שעות. שוטפים ומבשלים עד 3/4 ריכוך ב-4 כוסות מים ומסננים.
חותכים את הבשר לקוביות בגודל של 1 ס"מ ומקפיצים בשתי כפות שמן.
מוסיפים 6 כוסות מים ומבשלים בחום נמוך.
במקביל מקפיצים את הגזר הבצל והסלרי והשום ב-2 כפות שמן.
לקראת ריכוך הבשר מוספים את הירקות והחומוס המבושל לסיר.
מוספים את התבלינים ומבשלים עוד מספר דקות.