מרק חורפי שילדים אוהבים עם פסטת פתיתים בצורת כוכבים

מתכון של אינס ינאי עבור מותג הפסטה האיטלקי ברילה למרק שילדים אוהבים ובו פסטת פתיתים בצורת כוכבים וקוביות קטנות של חזה עוף וירקות בכל מיני צורות

מוסיפים חצי חבילת פסטה כוכבים. מבשלים 6 דקות, מכבים ומכסים ל- 5 דקות נוספות. צילום אפיק גבאי
מוסיפים חצי חבילת פסטה כוכבים. מבשלים 6 דקות, מכבים ומכסים ל- 5 דקות נוספות. צילום אפיק גבאי

מצרכים

חצי חבילת פסטת פתיתים כמו של ברילה

2 גזרים

2 קישואים \ זוקיני גדולים

1 גבעול סלרי קצוץ

200 גרם קוביות חזה עוף

2 שמיר קצוץ

1 גמבה אדומה

1 כוס פרחי כרובית קטנים

1 בצל מגורר

כפית מלח

חצי כפית כורכום

כף שמן זית

אופן ההכנה

חותכים את הגזרים, הקישואים והפלפל לעיגולים, משולשים וריבועים.

בסיר עמוק מניחים כף שמן זית, כפית שמיר קצוץ, סלרי קצוץ דק , בצל מגורר וקוביות  עוף.

מוסיפים את הירקות והמלח ומביאים לרתיחה.

מנמיכים ומבשלים כ- 25 דקות.

מוסיפים חצי חבילת פסטה כוכבים.

מבשלים 6 דקות, מכבים ומכסים ל- 5 דקות נוספות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה