מרק חלב קוקוס וסורבה פסיפלורה

 

חומרים ל-4 מנות:
2 פחיות חלב קוקוס (סה"כ 850 מ"ל)
2/3 כפית זנגוויל טרי קצוץ
1 כוכב אניס
קורט קינמון
2 כפיות דבש

אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר את כל החומרים.
מקררים.
יוצקים לצלחות מרק ומגישים עם כדור סורבה פסיפלורה מעל.
(ניתן להחליף את סורבה הפסיפלורה בכל סורבה אחר: פירות יער, אוכמניות, מרולה- פרי אפריקאי)

מסעדת "אוליב ליף" במלון שרתון תל אביב רחוב הירקון 115, תל אביב.
טל. 03-5219300






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה