fbpx

מרק חסה ואפונה

מצרכים 2 מנות1 כוס בצל קצוץ2 כפות שמן סויה5 כוסות חסה ערבית חתוכה (1 ראש)1.5 כוסות מרק עוף1 כוס אפונה טרייה מבושלת או קפואה מופשרת1/2 כפית סוכרשלושת רבעי כפית עלי מרגורם טריים או רבע כפית עלים יבשיםאגוז מוסקטרבע כוס שמנת חמוצהאופן ההכנהלטגן בסיר עם שמן הסויה את הבצל על אש בינונית כ-10 דקות. להוסיף את החסה ולבשל כ-3 דקות. להוסיף את המרק, האפונה, הסוכר, המרגורם, אגוז מוסקט, מלח ופלפל ולבשל כ-10 דקות.לרסק בבלנדר כל פעם מעט (כחצי מיכל בלנדר) עד למרקם הרצוי.להחזיר לסיר ולהוסיף שמנת. לחמם אך לא להגיע לרתיחה. ניתן להגיש גם קר – ואף יש ליצוק לקערה ולהוסיף את השמנת.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים 2 מנות
1 כוס בצל קצוץ
2 כפות שמן סויה
5 כוסות חסה ערבית חתוכה (1 ראש)
1.5 כוסות מרק עוף
1 כוס אפונה טרייה מבושלת או קפואה מופשרת
1/2 כפית סוכר
שלושת רבעי כפית עלי מרגורם טריים או רבע כפית עלים יבשים
אגוז מוסקט
רבע כוס שמנת חמוצה

אופן ההכנה
לטגן בסיר עם שמן הסויה את הבצל על אש בינונית כ-10 דקות.
להוסיף את החסה ולבשל כ-3 דקות.

להוסיף את המרק, האפונה, הסוכר, המרגורם, אגוז מוסקט, מלח ופלפל ולבשל כ-10 דקות.

לרסק בבלנדר כל פעם מעט (כחצי מיכל בלנדר) עד למרקם הרצוי.

להחזיר לסיר ולהוסיף שמנת. לחמם אך לא להגיע לרתיחה.

ניתן להגיש גם קר – ואף יש ליצוק לקערה ולהוסיף את השמנת.





Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר