מרכיבים:
1 חציל בינוני לא קלוף וחתוך לקוביות
1 בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות
1 בצל גדול קצוץ
1 פחית חלב קוקוס
1 כף קמח מנופה
ליטר וחצי ציר עוף או מים קרים
כפית גדושה עלי קורנית (טימין) טריים
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את החציל וממשיכים לערבב כ-2 דקות.
מוסיפים גם את הבטטה.
מפזרים את הקמח, מוסיפים מלח ופלפל לבן ובוחשים.
מוסיפים את הנוזל הקר.
מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות.
טוחנים הכל במעבד מזון.
מחזירים לסיר ומוסיפים את עלי הטימין (בלי הגבעולים, רק העלעלים הקטנים).
מוסיפים את חלב הקוקוס.
מרתיחים ומשלימים מלח ופלפל במידה וחסר.