מרק חצילים ובטטה בחלב קוקוס

מרכיבים: 1 חציל בינוני לא קלוף וחתוך לקוביות1 בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות1 בצל גדול קצוץ1 פחית חלב קוקוס1 כף קמח מנופהליטר וחצי ציר עוף או מים קריםכפית גדושה עלי קורנית (טימין) טרייםאופן ההכנה:מטגנים את הבצל עד להזהבה.מוסיפים את החציל וממשיכים לערבב כ-2 דקות.מוסיפים גם את הבטטה.מפזרים את הקמח, מוסיפים מלח ופלפל לבן ובוחשים.מוסיפים את הנוזל הקר.מביאים לרתיחה.מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות.טוחנים הכל במעבד מזון.מחזירים לסיר ומוסיפים את עלי הטימין (בלי הגבעולים, רק העלעלים הקטנים).מוסיפים את חלב הקוקוס.מרתיחים ומשלימים מלח ופלפל במידה וחסר.

מרכיבים:
1 חציל בינוני לא קלוף וחתוך לקוביות
1 בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות
1 בצל גדול קצוץ
1 פחית חלב קוקוס
1 כף קמח מנופה
ליטר וחצי ציר עוף או מים קרים
כפית גדושה עלי קורנית (טימין) טריים

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את החציל וממשיכים לערבב כ-2 דקות.
מוסיפים גם את הבטטה.
מפזרים את הקמח, מוסיפים מלח ופלפל לבן ובוחשים.
מוסיפים את הנוזל הקר.
מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות.
טוחנים הכל במעבד מזון.
מחזירים לסיר ומוסיפים את עלי הטימין (בלי הגבעולים, רק העלעלים הקטנים).
מוסיפים את חלב הקוקוס.
מרתיחים ומשלימים מלח ופלפל במידה וחסר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר