מרק חרירה מרוקאי

מותג מאסטר שף מציע מתכון למרק חורפי עשיר ומזין כי אין יותר כיף ממרק חם וטעים

מבשלים על להבה נמוכה במשך 35 דקות. אם המרק מסמיך יתר על המידה מוסיפים מים רותחים לפי הצורך. צילום נמרוד סונדרס
מבשלים על להבה נמוכה במשך 35 דקות. אם המרק מסמיך יתר על המידה מוסיפים מים רותחים לפי הצורך. צילום נמרוד סונדרס

חומרים ל-8 מנות

1 כוס חומוס מקופסה כמו של מאסטר שף

1 כוס עדשים מקופסה

1 בצל גדול קצוץ

1 צרור כוסברה

1 צרור פטרוזיליה

3 גבעולי סלרי קצוצים

1 קופסה עגבניות חתוכות דק

3 כפות מיץ לימון טבעי

כפית וחצי כמון

מלח לפי הטעם

כפית פלפל לבן גרוס לפי הטעם

3 כפות שמן זית

להגשה

זילוף מיץ לימון

כוסברה קצוצה

צילום נמרוד סונדרס
צילום נמרוד סונדרס

אופן ההכנה

בסיר גדול מחממים שמן זית ומזהיבים את הבצל.

מוסיפים את השום ומערבבים.

מוסיפים את עשבי התיבול בזה אחר זה ומקפיצים במשך מספר דקות. מוסיפים את גרגירי החומוס, מיץ הלימון, העגבניות ו-3 כוסות מים.

מוסיפים את העדשים השחורות ואת התבלינים.

מבשלים על להבה נמוכה במשך 35 דקות.

אם המרק מסמיך יתר על המידה מוסיפים מים רותחים לפי הצורך.

הגשה

יוצקים את המרק לקערה.

מזלפים מיץ לימון.

מפזרים מעט כוסברה טרייה ומגישים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה