חומרים לארבע מנות:
כוס של גרגרי חומוס מבושלים
שתי כוסות של עגבניות מרוסקות
ראש סלרי
שני מקלות כרישה חתוכות לקוביות
בצל לבן חתוך לקוביות
גזר מקולף
קישוא
צרור פטרוזיליה
צרור נענע
צרור כוסברה
כף מחוקה של שום כתוש
חצי כפית כורכום
כף קינמון
1/4 כוס מיץ לימון סחוט
מלח ופלפל לפי טעם
2 ליטר של ציר ירקות
אופן ההכנה:
חותכים את הקישוא לקוביות ומרסקים בבלנדר יחד עם פטרוזיליה, נענע וכוסברה.
מאדים את הבצל הכרישה הסלרי הגזר עד הזהבה.
מוסיפים ציר ירקות.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות.
מוסיפים את רסק הקישוא, הנענע והכוסברה.
ולבסוף מוסיפים את גרגרי החומוס.
מתבלים במיץ לימון, קינמון, מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים חם.