מרק טום ים ירקות

ל- 2 מנות/סועדים חומרים: 2 כוסות ציר עוף1 כפית למון גראס חתוך לפרוסות דקות1 עגבניה קטנה חתוכה לקוביות גדולות2 כפיות גזר מגורד לרצועות6 פטריות קטנות חתוכות גס2 כפות רצועות כרוב לבן מאודה1 כפית מלח2 כפיות סוכר1 כפית MSG (אופציונלי) – מונוסודיום גלוטומט2 כפיות חריסה (רסק פלפלים פיקנטי)2/3 כוס חלב קוקוס משובח4 כפיות מיץ לימון סחוט טרימעט פלפל שאטה חריף טחון (אופציונלי) אופן ההכנה:להביא את ציר העוף לרתיחה, להוסיף את הירקות ולערבב. להוסיף את המלח, הסוכר והמונוסודיום ולערבב. להוסיף חריסה ומיץ לימון ולערבב. להמתין דקה. להוסיף חלב קוקוס ואת השאטה החריף, לערבב ולבשל עוד דקה, לטעום ולשפר טעם.להגיש מיד.לשיפור מתכון זה ניתן להוסיף גם חזה עוף או פירות ים.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

ל- 2 מנות/סועדים

חומרים:
2 כוסות ציר עוף
1 כפית למון גראס חתוך לפרוסות דקות
1 עגבניה קטנה חתוכה לקוביות גדולות
2 כפיות גזר מגורד לרצועות
6 פטריות קטנות חתוכות גס
2 כפות רצועות כרוב לבן מאודה
1 כפית מלח
2 כפיות סוכר
1 כפית MSG (אופציונלי) – מונוסודיום גלוטומט
2 כפיות חריסה (רסק פלפלים פיקנטי)
2/3 כוס חלב קוקוס משובח
4 כפיות מיץ לימון סחוט טרי
מעט פלפל שאטה חריף טחון (אופציונלי)


אופן ההכנה:
להביא את ציר העוף לרתיחה, להוסיף את הירקות ולערבב. להוסיף את המלח, הסוכר והמונוסודיום ולערבב. להוסיף חריסה ומיץ לימון ולערבב. להמתין דקה. להוסיף חלב קוקוס ואת השאטה החריף, לערבב ולבשל עוד דקה, לטעום ולשפר טעם.
להגיש מיד.
לשיפור מתכון זה ניתן להוסיף גם חזה עוף או פירות ים.


ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר