מרק טום ים ירקות

 

ל- 2 מנות/סועדים

חומרים:
2 כוסות ציר עוף
1 כפית למון גראס חתוך לפרוסות דקות
1 עגבניה קטנה חתוכה לקוביות גדולות
2 כפיות גזר מגורד לרצועות
6 פטריות קטנות חתוכות גס
2 כפות רצועות כרוב לבן מאודה
1 כפית מלח
2 כפיות סוכר
1 כפית MSG (אופציונלי) – מונוסודיום גלוטומט
2 כפיות חריסה (רסק פלפלים פיקנטי)
2/3 כוס חלב קוקוס משובח
4 כפיות מיץ לימון סחוט טרי
מעט פלפל שאטה חריף טחון (אופציונלי)


אופן ההכנה:
להביא את ציר העוף לרתיחה, להוסיף את הירקות ולערבב. להוסיף את המלח, הסוכר והמונוסודיום ולערבב. להוסיף חריסה ומיץ לימון ולערבב. להמתין דקה. להוסיף חלב קוקוס ואת השאטה החריף, לערבב ולבשל עוד דקה, לטעום ולשפר טעם.
להגיש מיד.
לשיפור מתכון זה ניתן להוסיף גם חזה עוף או פירות ים.


ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה