מרק טום ים

 

חומרים לארבעה סועדים
2 עגבניות
שליש חבילת בצל ירוק
ג'ינג'ר (3 ס"מ)
6 שיני שום
1 בצל לבן
כף כוסברה
כף רוטב צדפות
כף סוכר
כף אבקת מרק-עוף
כך רוטב דגים
מלח פלפל
רבע כוס חלב קוקוס
כפית מיץ לימון
כף למון גראס

חומרים לאחר שהציר מוכן
פטריות יער
100 גרם שרימפס
100 גרם קלאמרי
חבילת אטריות אורז רחבות
שליש חבילת בצל ירוק

אופן ההכנה
לוקחים סיר בישול, ממלאים 1.5 ליטר מים פושרים, מוסיפים את מרכיבי הציר ומבשלים למשך 40 דקות על אש בינונית.

מסננים את הציר ומוסיפים לציר המסונן את שאר המרכיבים לבישול של כ- 5 דקות על אש גבוהה.

מוזגים את המרק לצלחות ומוסיפים צ'ילי טרי חתוך לרצועות דקות להוספת פיקנטיות.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה