מרק טרטור

חומרים ל-12 מנות הגשה גדולות:3 ליטר יוגורט עיזים 3% של גד1.5 ק"ג מלפפון ירוק מקולף ומגורדמלחפלפל לבןסודה – 1/2 ליטר (שני בקבוקים)שמן זית – בקישוט סיבוב על פני המרק2 שיני שוםשמיר – קישוט מופרד מהגבעולנענע – קישוט עלים שלמיםגרדת לימון מלימון אחדאופן ההכנה:מגרדים את המלפפונים בפומפייה גסה ומעבירים לקערת ערבוב.מוסיפים את היוגורט ואת הסודה.מתבלים במלח ופלפל לבן ,גרידת לימון מלימון אחד ושתי שיני שום כתושות.מערבבים היטב.מגישים בקישוט עלי נענע ושמיר.מזלפים שמן זית מעל.

חומרים ל-12 מנות הגשה גדולות:
3 ליטר יוגורט עיזים 3% של גד
1.5 ק"ג מלפפון ירוק מקולף ומגורד
מלח
פלפל לבן
סודה – 1/2 ליטר (שני בקבוקים)
שמן זית – בקישוט סיבוב על פני המרק
2 שיני שום
שמיר – קישוט מופרד מהגבעול
נענע – קישוט עלים שלמים
גרדת לימון מלימון אחד

אופן ההכנה:
מגרדים את המלפפונים בפומפייה גסה ומעבירים לקערת ערבוב.
מוסיפים את היוגורט ואת הסודה.
מתבלים במלח ופלפל לבן ,גרידת לימון מלימון אחד ושתי שיני שום כתושות.
מערבבים היטב.
מגישים בקישוט עלי נענע ושמיר.
מזלפים שמן זית מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר