מרק ירקות גלילי

חומרים: 6 קישואים גדולים5 בטטות גדולות10 גזרים400 גרם דלעתסלסלת פיטריות שמפיניון טריות – חתוכות לפרוסות50 גרם חמאה2 כפיות שום כתושאופן ההכנה:מכניסים את הירקות לסיר גדול, מוסיפים מים.מבשלים עד שהירקות מתרככים.במקביל בסיר נפרד: להמיס 50 גרם חמאה ולטגן את השום הכתוש עד שיזהיב קלות.להוסיף את הפטריות  החתוכות ולטגן עד שהפטריות יזהיבו.לאחר שהירקות התרככו, לטחון אותם טוב בבלנדר ידני ולהוסיף את הפטריות, חמאה והשום ולטחון טחינה עדינה. לתבל במלח, פלפל שחור ומרק עוף לפי הטעם.מרים הוד ממליצה להגיש את המרק עם לחם כפרי, ובימי שישי עם חלה חמה.

חומרים:
6 קישואים גדולים
5 בטטות גדולות
10 גזרים
400 גרם דלעת
סלסלת פיטריות שמפיניון טריות – חתוכות לפרוסות
50 גרם חמאה
2 כפיות שום כתוש

אופן ההכנה:
מכניסים את הירקות לסיר גדול, מוסיפים מים.
מבשלים עד שהירקות מתרככים.
במקביל בסיר נפרד: להמיס 50 גרם חמאה ולטגן את השום הכתוש עד שיזהיב קלות.
להוסיף את הפטריות  החתוכות ולטגן עד שהפטריות יזהיבו.
לאחר שהירקות התרככו, לטחון אותם טוב בבלנדר ידני ולהוסיף את הפטריות, חמאה והשום ולטחון טחינה עדינה.
לתבל במלח, פלפל שחור ומרק עוף לפי הטעם.
מרים הוד ממליצה להגיש את המרק עם לחם כפרי, ובימי שישי עם חלה חמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר