fbpx

מרק ירקות כתומים וגרעיני חמניה

חומרים ל-4 מנות1 בצל חתוך גס1 כרישה חתוך גס1.5 גזר חתוך גס1.5 בטטה חתוך גס 300 גרם דלעת חתוך גס1 יח' גינג'ר טרי כפית שמן זית 1 כף גרעיני חמניה חופן עירית קצוצה2.5 ליטר מים מלח ופלפל לפי טעםאופן הכנהמאדים בסיר את הירקות כ- 5 דקות מוסיפים את הגינג'ר, המים ומלח פלפל ומבשלים כ-40 דקות.טוחנים את חומרי המרק במעבד מזון, מעבירים דרך מסננת ומחזירים לסיר לעוד 10 דקות בישול, משלימים טעמים ומגישים בעיטור גרעיני חמניה ועירית קצוצה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל-4 מנות
1 בצל חתוך גס
1 כרישה חתוך גס
1.5 גזר חתוך גס
1.5 בטטה חתוך גס
300 גרם דלעת חתוך גס
1 יח' גינג'ר טרי
כפית שמן זית
1 כף גרעיני חמניה
חופן עירית קצוצה
2.5 ליטר מים
מלח ופלפל לפי טעם

אופן הכנה
מאדים בסיר את הירקות כ- 5 דקות

מוסיפים את הגינג'ר, המים ומלח פלפל ומבשלים כ-40 דקות.

טוחנים את חומרי המרק במעבד מזון, מעבירים דרך מסננת ומחזירים לסיר לעוד 10 דקות בישול, משלימים טעמים ומגישים בעיטור גרעיני חמניה ועירית קצוצה.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר