מרק ירקות כתומים וגרעיני חמניה

 

חומרים ל-4 מנות
1 בצל חתוך גס
1 כרישה חתוך גס
1.5 גזר חתוך גס
1.5 בטטה חתוך גס
300 גרם דלעת חתוך גס
1 יח' גינג'ר טרי
כפית שמן זית
1 כף גרעיני חמניה
חופן עירית קצוצה
2.5 ליטר מים
מלח ופלפל לפי טעם

אופן הכנה
מאדים בסיר את הירקות כ- 5 דקות

מוסיפים את הגינג'ר, המים ומלח פלפל ומבשלים כ-40 דקות.

טוחנים את חומרי המרק במעבד מזון, מעבירים דרך מסננת ומחזירים לסיר לעוד 10 דקות בישול, משלימים טעמים ומגישים בעיטור גרעיני חמניה ועירית קצוצה.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה