fbpx

מרק ירקות שורש

חומרים 6-8 מנות2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים2 קולרבי חתוך לרבעים2 לפת חתוך לרבעים1 שורש פטרוזיליה חתוך לרבעים1 תפוח אדמה גדול חתוך לרבעים6 קוביות שום דורות2 קוביות שמיר דורות2 קוביות ג'ינג'ר דורות1.5 ליטר מים או ציר ירקותמלחפלפלההכנהלטגן במעט שמן זית את הבצל וקוביות שום דורות כ 3-4 דקות.להוסיף את שאר הירקות ולטגן עוד 3 דקות.להוסיף את המים או ציר הירקות, להוסיף את קוביות עשבי התיבול של דורות.לבשל עד שתפוחי האדמה רכים. לסנן ולשמור את הנוזל.לטחון את הירקות בבלנדר תוך כדי הוספת כוס מהנוזל כדי לקבל מחית.להחזיר לסיר יחד עם כחצי מהנוזל ( ולהוסיף את יתרת הנוזל ע"פ הסמיכות המבוקשת)להביא שוב לרתיחה תוך כדי הוספת מלח ופלפל לפי הטעם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים 6-8 מנות
2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
2 קולרבי חתוך לרבעים
2 לפת חתוך לרבעים
1 שורש פטרוזיליה חתוך לרבעים
1 תפוח אדמה גדול חתוך לרבעים
6 קוביות שום דורות
2 קוביות שמיר דורות
2 קוביות ג'ינג'ר דורות
1.5 ליטר מים או ציר ירקות
מלח
פלפל

ההכנה
לטגן במעט שמן זית את הבצל וקוביות שום דורות כ 3-4 דקות.

להוסיף את שאר הירקות ולטגן עוד 3 דקות.

להוסיף את המים או ציר הירקות, להוסיף את קוביות עשבי התיבול של דורות.

לבשל עד שתפוחי האדמה רכים. לסנן ולשמור את הנוזל.

לטחון את הירקות בבלנדר תוך כדי הוספת כוס מהנוזל כדי לקבל מחית.

להחזיר לסיר יחד עם כחצי מהנוזל ( ולהוסיף את יתרת הנוזל ע"פ הסמיכות המבוקשת)

להביא שוב לרתיחה תוך כדי הוספת מלח ופלפל לפי הטעם.



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר