מרק ירקות שורש

חומרים 6-8 מנות2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים2 קולרבי חתוך לרבעים2 לפת חתוך לרבעים1 שורש פטרוזיליה חתוך לרבעים1 תפוח אדמה גדול חתוך לרבעים6 קוביות שום דורות2 קוביות שמיר דורות2 קוביות ג'ינג'ר דורות1.5 ליטר מים או ציר ירקותמלחפלפלההכנהלטגן במעט שמן זית את הבצל וקוביות שום דורות כ 3-4 דקות.להוסיף את שאר הירקות ולטגן עוד 3 דקות.להוסיף את המים או ציר הירקות, להוסיף את קוביות עשבי התיבול של דורות.לבשל עד שתפוחי האדמה רכים. לסנן ולשמור את הנוזל.לטחון את הירקות בבלנדר תוך כדי הוספת כוס מהנוזל כדי לקבל מחית.להחזיר לסיר יחד עם כחצי מהנוזל ( ולהוסיף את יתרת הנוזל ע"פ הסמיכות המבוקשת)להביא שוב לרתיחה תוך כדי הוספת מלח ופלפל לפי הטעם.

חומרים 6-8 מנות
2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
2 קולרבי חתוך לרבעים
2 לפת חתוך לרבעים
1 שורש פטרוזיליה חתוך לרבעים
1 תפוח אדמה גדול חתוך לרבעים
6 קוביות שום דורות
2 קוביות שמיר דורות
2 קוביות ג'ינג'ר דורות
1.5 ליטר מים או ציר ירקות
מלח
פלפל

ההכנה
לטגן במעט שמן זית את הבצל וקוביות שום דורות כ 3-4 דקות.

להוסיף את שאר הירקות ולטגן עוד 3 דקות.

להוסיף את המים או ציר הירקות, להוסיף את קוביות עשבי התיבול של דורות.

לבשל עד שתפוחי האדמה רכים. לסנן ולשמור את הנוזל.

לטחון את הירקות בבלנדר תוך כדי הוספת כוס מהנוזל כדי לקבל מחית.

להחזיר לסיר יחד עם כחצי מהנוזל ( ולהוסיף את יתרת הנוזל ע"פ הסמיכות המבוקשת)

להביא שוב לרתיחה תוך כדי הוספת מלח ופלפל לפי הטעם.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר