חומרים 6-8 מנות
2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
2 קולרבי חתוך לרבעים
2 לפת חתוך לרבעים
1 שורש פטרוזיליה חתוך לרבעים
1 תפוח אדמה גדול חתוך לרבעים
6 קוביות שום דורות
2 קוביות שמיר דורות
2 קוביות ג'ינג'ר דורות
1.5 ליטר מים או ציר ירקות
מלח
פלפל
ההכנה
לטגן במעט שמן זית את הבצל וקוביות שום דורות כ 3-4 דקות.
להוסיף את שאר הירקות ולטגן עוד 3 דקות.
להוסיף את המים או ציר הירקות, להוסיף את קוביות עשבי התיבול של דורות.
לבשל עד שתפוחי האדמה רכים. לסנן ולשמור את הנוזל.
לטחון את הירקות בבלנדר תוך כדי הוספת כוס מהנוזל כדי לקבל מחית.
להחזיר לסיר יחד עם כחצי מהנוזל ( ולהוסיף את יתרת הנוזל ע"פ הסמיכות המבוקשת)
להביא שוב לרתיחה תוך כדי הוספת מלח ופלפל לפי הטעם.