מרק כדורי אבטיח, מלון ובייבי מוצרלה

חומרים (ל-6 מנות):1 מלון בינוני (או 2 קטנים) ½ אבטיח3 כפות דבש4-5 טיפות טבסקו או קורט פפריקה חריפהמיץ מ-1/2 לימון½ כוס קרח כתוש3 גבעולי טרגון או ריחן (בזיליקום)1 קופסה בייבי מוצרלה "גד"אופן ההכנה:חוצים ומנקים את המלון. קורצים מהאבטיח ומהמלון כדורים בעזרת כף פריזאית, מעבירים לקערה, מכסים ושומרים במקרר. מכניסים את השאריות שלא ניתן עוד לעצב לקערת ממחה או מעבד מזון.לפני ההגשה מסננים את כדורי המוצרלה ומוסיפים לכדורי האבטיח והמלון. מוסיפים לשאריות האבטיח והמלון שבקערת הממחה את הדבש, הטבסקו, מיץ הלימון והקרח ומעבדים למחית חלקה וקצפית. יוצקים את התערובת על הכדורים, ומקשטים בעלי הטרגון או הריחן.

חומרים (ל-6 מנות):
1 מלון בינוני (או 2 קטנים)
½ אבטיח
3 כפות דבש
4-5 טיפות טבסקו או קורט פפריקה חריפה
מיץ מ-1/2 לימון
½ כוס קרח כתוש
3 גבעולי טרגון או ריחן (בזיליקום)
1 קופסה בייבי מוצרלה "גד"

אופן ההכנה:
חוצים ומנקים את המלון. קורצים מהאבטיח ומהמלון כדורים בעזרת כף פריזאית, מעבירים לקערה, מכסים ושומרים במקרר.
מכניסים את השאריות שלא ניתן עוד לעצב לקערת ממחה או מעבד מזון.
לפני ההגשה מסננים את כדורי המוצרלה ומוסיפים לכדורי האבטיח והמלון.
מוסיפים לשאריות האבטיח והמלון שבקערת הממחה את הדבש, הטבסקו, מיץ הלימון והקרח ומעבדים למחית חלקה וקצפית. יוצקים את התערובת על הכדורים, ומקשטים בעלי הטרגון או הריחן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר