חומרים (ל-6 מנות):
1 מלון בינוני (או 2 קטנים)
½ אבטיח
3 כפות דבש
4-5 טיפות טבסקו או קורט פפריקה חריפה
מיץ מ-1/2 לימון
½ כוס קרח כתוש
3 גבעולי טרגון או ריחן (בזיליקום)
1 קופסה בייבי מוצרלה "גד"
אופן ההכנה:
חוצים ומנקים את המלון. קורצים מהאבטיח ומהמלון כדורים בעזרת כף פריזאית, מעבירים לקערה, מכסים ושומרים במקרר.
מכניסים את השאריות שלא ניתן עוד לעצב לקערת ממחה או מעבד מזון.
לפני ההגשה מסננים את כדורי המוצרלה ומוסיפים לכדורי האבטיח והמלון.
מוסיפים לשאריות האבטיח והמלון שבקערת הממחה את הדבש, הטבסקו, מיץ הלימון והקרח ומעבדים למחית חלקה וקצפית. יוצקים את התערובת על הכדורים, ומקשטים בעלי הטרגון או הריחן.