מרק כרובית

מרכיבים:1 כרובית בינונית2 בצלים קצוציםכף שמן סויהכפית שום כתושכף קמח מנופהליטר וחצי ציר עוף או מים קריםמיכל שמנת מתוקהמלח, פלפל זר קטן של פטרוזיליהאופן ההכנה:שוטפים היטב את הכרובית ומעבירים אותה במעבד מזון (עד לקבלת מרקם של גרגירים ולא משחה).מטגנים את הבצל עד להזהבה.מוסיפים את הכרובית וכפית השום, ובוחשים עד לריכוך קל.מפזרים את הקמח, המלח והפלפל.בוחשים עוד קצת ומוסיפים את הנוזל הקר.מביאים לרתיחה ומוסיפים את מיכל השמנת.מתקנים תיבול אם צריך. לפני ההגשה ניתן לקשט עם פטרוזיליה טרייה ורעננה.

מרכיבים:
1 כרובית בינונית
2 בצלים קצוצים
כף שמן סויה
כפית שום כתוש
כף קמח מנופה
ליטר וחצי ציר עוף או מים קרים
מיכל שמנת מתוקה
מלח, פלפל
זר קטן של פטרוזיליה

אופן ההכנה:
שוטפים היטב את הכרובית ומעבירים אותה במעבד מזון (עד לקבלת מרקם של גרגירים ולא משחה).
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הכרובית וכפית השום, ובוחשים עד לריכוך קל.
מפזרים את הקמח, המלח והפלפל.
בוחשים עוד קצת ומוסיפים את הנוזל הקר.
מביאים לרתיחה ומוסיפים את מיכל השמנת.
מתקנים תיבול אם צריך.
לפני ההגשה ניתן לקשט עם פטרוזיליה טרייה ורעננה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר