מצרכים
4 גזרים
2 בטטות (אפשר אחת מהן להחליף בדלעת)
1 בצל
2 שיני שום
גבעול בצל ירוק
שורש כורכום מגורד – כסנטימטר
ג'ינגר – כ-4 סנטימטר
אופן ההכנה
מאדים את הבצל עם מעט שמן זית או שמן קוקוס.
חותכים את הירקות הכתומים, השום והג'ינג'ר ומוסיפים לסיר.
מכסים את הירקות במים חמים ונותנים להם להתבשל לריכוך כ-40 דקות.
כשהם מוכנים, מגרדים את שורש הכורכום לסיר.
מתבלים במלח ופלפל שחור וטוחנים.
מומלץ להוסיף גבעול קטן של בצל ירוק קצוץ לפני הגשה.