רכיבים
1 בצל חתוך דק
250 גרם דלעת מגורדת
250 גרם דלעת קוביות
50 גרם סלרי
200 גרם תפוח אדמה מקולף ומגורד
1.5 ליטר מים
150 גרם רסק עגבניות
25 גרם מלח
קורט פלפל שחור טחון
10 גרם מיץ לימון
20 גרם סוכר
60 גרם שמן.
50 גרם אבקת מרק עוף פרווה
3 יחידות קובה מוכנות – פירה או פטריות (להשיג ברשתות השיווק)
אופן ההכנה
מטגנים בסיר בצל וסלרי.
מוסיפים את קוביות הדלעת לטיגון של 2 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ואז את כל הרכיבים.
מוסיפים טעמים.
להגשה
לפני הגשת המנה מחממים את המרק.
מוסיפים את הקובה ומגישים.