מרק לזניה עם רביולי ותרד

מתכון למרק של שטראוס טעם הטבע לקראת החורף שבפתח

כשהמרק עדיין רותח בצלחת מפזרים גבינה צהובה מגורדת ועלי בזיליקום קצוצים. צילום אפיק גבאי
כשהמרק עדיין רותח בצלחת מפזרים גבינה צהובה מגורדת ועלי בזיליקום קצוצים. צילום אפיק גבאי

מצרכים

2 כפות שמן זית
1 בצל
4 שיני שום ישראלי קלוף ושטוף
1/2 כפית צ'ילי גרוס
2 קופסאות שימורים עגבניות מרוסקות
3 כפות רסק עגבניות
1/3 שקית תרד כמו של טעם הטבע
כפית שטוחה אורגנו יבש
כפית מלח
3 כוסות מים רותחים
כוס גבינה צהובה מגורדת או פרמזן
10 עלי בזיליקום
1 שקית רביולי גבינה קלאסי כמו של שטראוס

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל לקוביות ואת התרד לרצועות דקות.
בסיר גדול מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל על אש נמוכה במשך 3 דקות.

מוסיפים את השום ומטגנים עוד 2 דקות.
מוסיפים צ'ילי, אורגנו, תרד, רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות.

ממשיכים לבשל עוד 2 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים מים ומלח ומבשלים במשך 15 דקות.
אם רוצים להגיש את המרק מיד – ממשיכים בשלבי ההכנה. אם לא – מכבים את האש, שומרים את המרק במקרר, ולפני ההגשה מחממים וממשיכים בשלבי ההכנה.

המשך ההכנה

מוסיפים לסיר את הרביולי.

מבשלים 2 דקות עד שהרביולי מתרככים ומעבירים לצלחות.
כשהמרק עדיין רותח בצלחת, מפזרים גבינה צהובה מגורדת ועלי בזיליקום קצוצים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה