fbpx

מרק לימונית קר מוגש בליווי סורבה פסיפלורה

חומרים למרק:3 כוסות חלב קוקוס מתוק1 – 2 כפיות של ג'ינג'ר קצוץ1 לימונית1 שעועית בטעם וניל – חתוךאופן ההכנה:להביא את כל החומרים לרתיחה למשך דקה, לקרר למשך שעתיים.יש לסנן ולהניח במקרר. להגיש עם פסיפלורה או סורבט לימון.צורת הגשה נוספת למרק היא בליווי פירות טרופיים או פירות יער.לימונית:לתבלין הזה יש ניחוח וטעם של פרי הדר.יש להוריד את הבסיס ולקלף את השכבות העליונות של הלימונית, ולקצוץ דק.יש לטחון את הפנים הלבן של הלימון.למריחה ולסלט יש להשתמש בחלק הלבן של הלימונית שנמצא בדיוק מעל השורש. את העלה עצמו יש לשטוף היטב. בעזרת גב הסכין יש לקווקו על גב הלימונית, להוסיף לקרי ולמרק בזמן הרתיחה.להוציא לפני ההגשה.ג'ינג'ר:לשורש יש טעם חריף במיוחד, לכן יש להשתמש אך ורק בשורש טרי, תבלין זה ידוע כתבלין הכרחי במטבח האסיאני.יש לחפש שורשים קשים ללא קמטים, ולקלף את העור החום לפני שימוש.לא ניתן להחליף ג'ינג'ר יבש גרוס בג'ינג'ר טחון.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים למרק:
3 כוסות חלב קוקוס מתוק
1 – 2 כפיות של ג'ינג'ר קצוץ
1 לימונית
1 שעועית בטעם וניל – חתוך

אופן ההכנה:
להביא את כל החומרים לרתיחה למשך דקה, לקרר למשך שעתיים.
יש לסנן ולהניח במקרר.
להגיש עם פסיפלורה או סורבט לימון.
צורת הגשה נוספת למרק היא בליווי פירות טרופיים או פירות יער.

לימונית:
לתבלין הזה יש ניחוח וטעם של פרי הדר.
יש להוריד את הבסיס ולקלף את השכבות העליונות של הלימונית, ולקצוץ דק.
יש לטחון את הפנים הלבן של הלימון.
למריחה ולסלט יש להשתמש בחלק הלבן של הלימונית שנמצא בדיוק מעל השורש.
את העלה עצמו יש לשטוף היטב. בעזרת גב הסכין יש לקווקו על גב הלימונית, להוסיף לקרי ולמרק בזמן הרתיחה.
להוציא לפני ההגשה.

ג'ינג'ר:
לשורש יש טעם חריף במיוחד, לכן יש להשתמש אך ורק בשורש טרי, תבלין זה ידוע כתבלין הכרחי במטבח האסיאני.
יש לחפש שורשים קשים ללא קמטים, ולקלף את העור החום לפני שימוש.
לא ניתן להחליף ג'ינג'ר יבש גרוס בג'ינג'ר טחון.





Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר