מרק מיניסטרונה

מצרכים ל- 4 סועדים1 בטטה1-2 תפוחי אדמה, חתוך לקוביות100 גרם דלעת3 גבעולי סלרי1 גזרכרבע כרובית, פרוסה לפרוסות1 בצל קצוץ עבה2 שיני שום, כתושות1-2 כפות אבקת מרק עוףכ- 200 גרם עגבניות מרוסקותאיטריות פנה מבושלותשמן זיתמלח, פלפל גרוס.אופן ההכנה1. לטגן בסיר המרק בשמן זית, טיגון קל את: הבצל, שום, סלרי, גזר, תפוח אדמה, בטטה, דלעת.2. להוסיף מים לסיר בגובה של כ- 3 ס"מ מעל קו הירקות.3. ולהוסיף את פרוסות הכרובית.4. מוסיפים את אבקת מרק העוף ומבשלים על אש בינונית כ- 15 דקות, עד שהירקות מתרככים.5. מוסיפים עגבניות מרוסקות ומביאים את המרק לרתיחה. מתבלים עם מעט מלח ופלפל, עפ"י הטעם ומכבים את האש.הצעת הגשה לפני ההגשה לשולחן ממולץ להוסיף לקערת המרק את איטריות הפנה.מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה וגבינת פרמזן.

מצרכים ל- 4 סועדים
1 בטטה
1-2 תפוחי אדמה, חתוך לקוביות
100 גרם דלעת
3 גבעולי סלרי
1 גזר
כרבע כרובית, פרוסה לפרוסות
1 בצל קצוץ עבה
2 שיני שום, כתושות
1-2 כפות אבקת מרק עוף
כ- 200 גרם עגבניות מרוסקות
איטריות פנה מבושלות
שמן זית
מלח, פלפל גרוס.

אופן ההכנה
1. לטגן בסיר המרק בשמן זית, טיגון קל את: הבצל, שום, סלרי, גזר, תפוח אדמה, בטטה, דלעת.

2. להוסיף מים לסיר בגובה של כ- 3 ס"מ מעל קו הירקות.

3. ולהוסיף את פרוסות הכרובית.

4. מוסיפים את אבקת מרק העוף ומבשלים על אש בינונית כ- 15 דקות, עד שהירקות מתרככים.

5. מוסיפים עגבניות מרוסקות ומביאים את המרק לרתיחה. מתבלים עם מעט מלח ופלפל, עפ"י הטעם ומכבים את האש.

הצעת הגשה
לפני ההגשה לשולחן ממולץ להוסיף לקערת המרק את איטריות הפנה.
מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה וגבינת פרמזן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר