fbpx

מרק מנגולד וגבינת קשקבל

מרק חמוץ וגבינה חריפה – תענוג אמיתי
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרק חמוץ וגבינה חריפה – תענוג אמיתי

חומרים ל-4 מנות:
1/2 ק"ג עלי מנגולד עלי סלק
4 לימונים
2 בצלים
5 כפות שמן זית
1 כרישה
15 שיני שום שלמות
1 ליטר ציר ירקות
מלח פלפל
1 כף סוכר
150 גר' גבינת קשקבל

אופן ההכנה:
לקצוץ בצל וכרישה ולאדות בסיר עם שמן זית עד להזהבה.
לקצוץ באופן גס את עלי המנגולד, להוסיף לסיר ולטגן במשך דקה לאידוי הנוזלים.
להוסיף את כל שאר המצרכים, לבשל במשך כחצי שעה על אש נמוכה.
כדקה לפני ההגשה לפורר גבינת קשקבל במרק ולהגיש.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר