fbpx

מרק מנגולד, תרד ולימון

מצרכיםחצי ק"ג תרד טריחצי ק"ג עלי מנגולד/סלק4 לימונים2 בצלים5 כפות שמן זית1 כרישה15 שיני שום שלמות1 ליטר ציר עוף או ירקות1 כף סוכרמלח, פלפלאופן ההכנהלקצוץ את הבצל ולאדות בסיר עם שמן זית עד להזהבה.לקצוץ גס את עלי התרד והמנגולד, להוסיף לסיר ולטגן במשך דקה לאידוי הנוזלים.להוסיף את כל שאר המצרכים.לבשל במשך חצי שעה על אש נמוכה ולהגיש.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
חצי ק"ג תרד טרי
חצי ק"ג עלי מנגולד/סלק
4 לימונים
2 בצלים
5 כפות שמן זית
1 כרישה
15 שיני שום שלמות
1 ליטר ציר עוף או ירקות
1 כף סוכר
מלח, פלפל

אופן ההכנה
לקצוץ את הבצל ולאדות בסיר עם שמן זית עד להזהבה.

לקצוץ גס את עלי התרד והמנגולד, להוסיף לסיר ולטגן במשך דקה לאידוי הנוזלים.

להוסיף את כל שאר המצרכים.לבשל במשך חצי שעה על אש נמוכה ולהגיש.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר