מרק סברס אורגני / באלדי

זוהי שיא עונת הסברס וזה הזמן הכי טוב ללכת לאזור לטרון בהרי ירושלים ולקטוף אותם בשלים וזהובים. מתכון פשוט, טעים, עונתי ובעיקר הכי ישראלי.חומרים ל 6 מנות3 ק"ג סברסים קלופים (להיזהר מהקוצים)1 כוס סוכר1 כוס מיםחופן נענעמעט מיץ לימוןהכנהשוטפים את הסברסים וטוחנים אותם, לאחר הקילוף, בבלנדר.מסננים את נוזל הסברס.מכניסים לסיר את כוס המים וכוס הסוכר, מרתיחים עד להתמוססות הסוכר וקבלת סירופ.מורידים את הסירופ מהאש ומצנניםמוזגים את נוזל הסברס המסונן לתוך קערות הגשה ומאזנים טעמים בעזרת סירופ הסוכר ומיץ הלימוןמקשטים בעזרת עלי נענעניתן להגיש את המרק עם בקלוואה טובה בצד

זוהי שיא עונת הסברס וזה הזמן הכי טוב ללכת לאזור לטרון בהרי ירושלים ולקטוף אותם בשלים וזהובים. מתכון פשוט, טעים, עונתי ובעיקר הכי ישראלי.

חומרים ל 6 מנות
3 ק"ג סברסים קלופים (להיזהר מהקוצים)
1 כוס סוכר
1 כוס מים
חופן נענע
מעט מיץ לימון

הכנה
שוטפים את הסברסים וטוחנים אותם, לאחר הקילוף, בבלנדר.

מסננים את נוזל הסברס.

מכניסים לסיר את כוס המים וכוס הסוכר, מרתיחים עד להתמוססות הסוכר וקבלת סירופ.

מורידים את הסירופ מהאש ומצננים

מוזגים את נוזל הסברס המסונן לתוך קערות הגשה ומאזנים טעמים בעזרת סירופ הסוכר ומיץ הלימון

מקשטים בעזרת עלי נענע

ניתן להגיש את המרק עם בקלוואה טובה בצד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר