מרק סלק

מגרדים את הסלקים, הבצל והגזרים על פומפייה ומעבירים לסיר המרק
מתכון מבית טעם הטבע של שטראוס למרק קצת מתקתק בזכות הסלק וכזה שגם ילדים אוהבים לאכול. מוצע להגיש לצד יוגורט או שמנת חמוצה

מצרכים
1 אריזה סלקים מבושלים כמו של טעם הטבע
2 גזרים קלופים
1 בצל קלוף
1 כף שמן זית
2 ליטר מים רותחים
1 כף אבקת מרק
מלח ופלפל שחור
2 כפות רסק עגבניות

אופן ההכנה
מגרדים את הסלקים, הבצל והגזרים על פומפייה ומעבירים לסיר המרק.
מוסיפים כף שמן זית ומטגנים עד שהגזרים מתחילים להתרכך, בערך 8-10 דקות.
מוסיפים מים רותחים, אבקת מרק, מלח, פלפל, ורסק עגבניות. מבשלים במשך 30 דקות או עד שהגזרים רכים לגמרי.
מגישים חם עם שמנת חמוצה או יוגורט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר