מצרכים
1 אריזה סלקים מבושלים כמו של טעם הטבע
2 גזרים קלופים
1 בצל קלוף
1 כף שמן זית
2 ליטר מים רותחים
1 כף אבקת מרק
מלח ופלפל שחור
2 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה
מגרדים את הסלקים, הבצל והגזרים על פומפייה ומעבירים לסיר המרק.
מוסיפים כף שמן זית ומטגנים עד שהגזרים מתחילים להתרכך, בערך 8-10 דקות.
מוסיפים מים רותחים, אבקת מרק, מלח, פלפל, ורסק עגבניות. מבשלים במשך 30 דקות או עד שהגזרים רכים לגמרי.
מגישים חם עם שמנת חמוצה או יוגורט.