מרק עגבניות קר עם מיקרו בזיליקום וקרוטונים

 

מוגש עם קרוסטיני גבינת עזים. מנה מתאימה לחג, וקלה מאוד להכנה

מצרכים ל- 6 מנות:
2 בצלים קצוצים
2 כפות שמן זית איכותי המתאים לטיגון
3 קופסאות של רוטב פיצה של "פריניר" 260 גר' ליחידה
1 כוס מים
1 כוס יין לבן
3 שיני שום כתושות
ענף טימין טרי
עלי מיקרו בזיליקום לעיטור (אם אין מיקרו בזיליקום להשתמש בבזיליקום קצוץ)
חבילת קרוטונים מאיכות טובה
מלח ופלפל לטעם

אופן ההכנה:
מזהיבים את הבצל בשמן הזית, מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים.
לאחר שהבצל והשום זהובים מוסיפים את שאר חומרי הגלם.
מבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות.
מוציאים את ענף הטימין.
מניחים למרק להצטנן לטמפרטורות החדר.
מרסקים בעזרת בלנדר מוט או מג'ימיקס.
מחזירים לסיר ומתקנים תיבול.
מקררים ומגישים מעוטר קרוטונים.

מגישים את המנה בליווי קרוסטיני (טוסטונים) עליהם נמרח גבינות עזים, זאת לצד כוס יין לבן צונן.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה