מרק עדשים חומות

חומרים ל- 4 ליטר מרק:2 בצלים 2 גזרים 2 שיני שום 2 עלי סלרי 1/2 ק"ג עדשים חומותאופן ההכנה: מבשלים 1/2 ק"ג עדשים ב-4 ליטר מים למשך 20 דקותקוצצים לקוביות: בצל, גזר וסלרי.מטגנים עם שמן זית בסיר כ-8 דקות.מוסיפים כליטר מים עד לכיסוי הירקות ומבשלים על אש בינונית כ- 20 דקות. מוסיפים כף חומץ, מעט סוכר, כוס ציר מרק עוף, מעט כמון. מבשלים עוד 5 דקות ומוסיפים את העדשים עם המים (להסיר קרום במידת הצורך).לבשל עוד 15 דקות.

חומרים ל- 4 ליטר מרק:
2 בצלים
2 גזרים
2 שיני שום
2 עלי סלרי
1/2 ק"ג עדשים חומות

אופן ההכנה:
מבשלים 1/2 ק"ג עדשים ב-4 ליטר מים למשך 20 דקות
קוצצים לקוביות: בצל, גזר וסלרי.
מטגנים עם שמן זית בסיר כ-8 דקות.
מוסיפים כליטר מים עד לכיסוי הירקות ומבשלים על אש בינונית כ- 20 דקות. מוסיפים כף חומץ, מעט סוכר, כוס ציר מרק עוף, מעט כמון.
מבשלים עוד 5 דקות ומוסיפים את העדשים עם המים (להסיר קרום במידת הצורך).
לבשל עוד 15 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר