חומרים:
400 גרם עדשים ירוקות (מושרות לילה קודם)
2 גזרים (חתוכים לקוביות)
2 בצלים (חתוכים לקוביות)
3-4 שיני שום
1 כפית כורכום
1 כפית פלפל שחור
6 עלי בזיליקום חתוכים
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מטגנים בסיר את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הגזר והתבלינים וממשיכים לטגן עד להשחמה.
מוסיפים את העדשים ומערבבים היטב.
מוסיפים 8 כוסות מים (כ-2 ס"מ מעל התבשיל).
מבשלים על אש קטנה למשך 3 שעות.
נס ציונה – רח' השריון 1 ליד היכל התרבות. טל. 08-9408088.
נווה אביבים תל אביב – רח' אופנהיימר 11. טל. 03-6422099.