מרק עוף מסורתי

מרכיביםעוף שלם מחולקחצי קילו עצמות בקר2 גזרים2 בצלים1 תפוח אדמהצרור שמירצרור פטרוזיליהצרור עלי סלרי1 שורשכף אבקת מרק עוף אמיתי מלח לפי הטעםאופן ההכנהאת העוף והעצמות מבשלים בתוך סיר עם מים עד למצב רתיחה. בסיום ההרתחה מוציאים את התכולה ושופכים את המים. מוסיפים מים חדשים מכניסים את העוף והעצמות ומניחים שוב על האש. כעבור חצי שעה מוסיפים את שאר המרכיבים (אחרי שניקינו וקצצנו אותם לפי בחירה) וממשיכים לבשל כ- 45 ד'.מסננים את המרק, וממשיכים לצמצם על אש נמוכה למשך עוד חצי שעה. מספר דקות לפני הוספת הקרעפלך מוסיפים למרק את הלוקשן (אטריות ביצים).

מרכיבים
עוף שלם מחולק
חצי קילו עצמות בקר
2 גזרים
2 בצלים
1 תפוח אדמה
צרור שמיר
צרור פטרוזיליה
צרור עלי סלרי
1 שורש
כף אבקת מרק עוף אמיתי
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה
את העוף והעצמות מבשלים בתוך סיר עם מים עד למצב רתיחה. בסיום ההרתחה מוציאים את התכולה ושופכים את המים.

מוסיפים מים חדשים מכניסים את העוף והעצמות ומניחים שוב על האש. כעבור חצי שעה מוסיפים את שאר המרכיבים (אחרי שניקינו וקצצנו אותם לפי בחירה) וממשיכים לבשל כ- 45 ד'.

מסננים את המרק, וממשיכים לצמצם על אש נמוכה למשך עוד חצי שעה.

מספר דקות לפני הוספת הקרעפלך מוסיפים למרק את הלוקשן (אטריות ביצים).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר