מרק עוף צח

החומרים לשישה סועדים3 יחידות כנפי עוף2 יחידות גרונות עוףשמן זית2 בצלים5 שיני שום שלמותשורש פטרוזיליהשורש סלרי7 גזריםחופן עלי פטרוזיליה3 עלי דפנהמלחפלפל שחוראופן ההכנהמקלפים את הירקות וחותכים לקוביות בינוניות.מטגנים את הבצל בשמן בתחתית הסיר. מוסיפים את שיני השום השלמות ואת כל יתר החומרים כולל הבשר ומטגנים במשך כדקה.מכסים במים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים כשעה וחצי עד שעתיים.לאחר הרתיחה, מסירים את הקצף שנוצר מלמעלה, ולאחר הבישול מסננים. בתחתית הצלחת מניחים חלקי גזר ושורשים, ויוצקים עליהם מרק שקוף וזהבהב.

החומרים לשישה סועדים
3 יחידות כנפי עוף
2 יחידות גרונות עוף
שמן זית
2 בצלים
5 שיני שום שלמות
שורש פטרוזיליה
שורש סלרי
7 גזרים
חופן עלי פטרוזיליה
3 עלי דפנה
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה
מקלפים את הירקות וחותכים לקוביות בינוניות.

מטגנים את הבצל בשמן בתחתית הסיר.

מוסיפים את שיני השום השלמות ואת כל יתר החומרים כולל הבשר ומטגנים במשך כדקה.

מכסים במים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים כשעה וחצי עד שעתיים.
לאחר הרתיחה, מסירים את הקצף שנוצר מלמעלה, ולאחר הבישול מסננים.

בתחתית הצלחת מניחים חלקי גזר ושורשים, ויוצקים עליהם מרק שקוף וזהבהב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר