הקליקו כאן: 'להוציא את הערמונים מהאש – הנאה חורפית טעימה ובריאה'
רכיבים
1/2 כוס יין לבן
1 בצל בגודל בינוני, קצוץ
1 קישוא בגודל גדול חתוך לקוביות גדולות (ניתן להמיר ב- 300 גרם דלעת)
1 תפוח אדמה בגודל בינוני, מקולף וחתוך לקוביות גדולות
1 שקית ערמונים בוואקום
1 כף שטוחה חמאה
1 שן שום קצוצה
מלח, פלפל לבן או שחור
1 שמנת אלפרו לבישול 5%
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והשום בחמאה עד הזהבה קלה.
מוסיפים את שאר החומרים (פרט לשמנת אלפרו) ו- 3 כוסות מים.
מבשלים כ- 20 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים.
טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט.
מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב.
מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
אפשר לקשט עם עירית קצוצה.