fbpx

מרק ערמונים טעים ובריא

טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט. מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב. מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם
רשת חלי ממן לתמיכה באורח חיים בריא מציעה מתכון זה שלפני שמכינים אותו כדאי לקרוא את הכתבה 'להוציא את הערמונים מהאש – הנאה חורפית טעימה ובריאה'
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

הקליקו כאן: 'להוציא את הערמונים מהאש – הנאה חורפית טעימה ובריאה'

 רכיבים

1/2 כוס יין לבן

1 בצל בגודל בינוני, קצוץ

1 קישוא בגודל גדול חתוך לקוביות גדולות (ניתן להמיר ב- 300 גרם דלעת)

1 תפוח אדמה בגודל בינוני, מקולף וחתוך לקוביות גדולות

1 שקית ערמונים בוואקום

1 כף שטוחה חמאה

1 שן שום קצוצה

מלח, פלפל לבן או שחור

1 שמנת אלפרו לבישול 5%

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל והשום בחמאה עד הזהבה קלה.

מוסיפים את שאר החומרים (פרט לשמנת אלפרו) ו- 3 כוסות מים.

מבשלים כ- 20 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים.

טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט.

מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב.

מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.

אפשר לקשט עם עירית קצוצה.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר