מרק פטריות בלחם כפרי

מתכון ל-6 סועדיםחומרים:6 יח' לחם כפרי עגול מרוקן מתוכן50 גר' חמאה + 2 כף שמן זית500 גר' פטריות שמפיניון250 גר' פטריות פורטבלה250 גר' בצל סגול חתוך לקוביות קטנות 5 שיני שום קצוצות 100 מל' שמנת מתוקה לבישול500 מל' חלב300 מל' חלב + 4 כפות קונפלורמלח, פלפל לבן אגוז מוסקט טחון250 גר' גבינת פרמזן מגוררתצרור קטן של עלי ריחן חתוכים לרצועות2 כף אבקת מרק פטריותאופן ההכנה:בסיר עם תחתית כפולה מאדים את הבצל והשום והחמאה כ-2 דקות.מוסיפים את הפטריות וממשיכים לאדות כ-5 דקות.מוסיפים את הפטריות ובוחשים.מוסיפים חלב שמנת, מביאים כמעט לידי רתיחה. מתבלים במעט פלפל, אגוז מוסקט, וריחן טרי.בקערה מערבבים חלב וקורנפלור. ממיסים בהדרגה עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.מוסיפים פרמזן ומבשלים עוד כ-2 דקות.מגישים בתוך הלחם הכפרי.מסעדת אלפרדו: פארק אזורים, אם המושבות 94, א.ת קריית אריה, פתח תקווה, טלפון: 03-9230643

מתכון ל-6 סועדים

חומרים:
6 יח' לחם כפרי עגול מרוקן מתוכן
50 גר' חמאה + 2 כף שמן זית
500 גר' פטריות שמפיניון
250 גר' פטריות פורטבלה
250 גר' בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
5 שיני שום קצוצות
100 מל' שמנת מתוקה לבישול
500 מל' חלב
300 מל' חלב + 4 כפות קונפלור
מלח, פלפל לבן אגוז מוסקט טחון
250 גר' גבינת פרמזן מגוררת
צרור קטן של עלי ריחן חתוכים לרצועות
2 כף אבקת מרק פטריות

אופן ההכנה:
בסיר עם תחתית כפולה מאדים את הבצל והשום והחמאה כ-2 דקות.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לאדות כ-5 דקות.
מוסיפים את הפטריות ובוחשים.
מוסיפים חלב שמנת, מביאים כמעט לידי רתיחה.
מתבלים במעט פלפל, אגוז מוסקט, וריחן טרי.
בקערה מערבבים חלב וקורנפלור. ממיסים בהדרגה עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.
מוסיפים פרמזן ומבשלים עוד כ-2 דקות.
מגישים בתוך הלחם הכפרי.


מסעדת אלפרדו: פארק אזורים, אם המושבות 94, א.ת קריית אריה, פתח תקווה, טלפון: 03-9230643


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר