fbpx

מרק פיסטוקים קלויים

אם רוצים להכין את המרק בגרסה חלבית, משתמשים במרק עוף פרווה. אם משתמשים בציר עוף אמיתי, מבשלים אותו עם מחמאה במקום חמאה, ועם שמנת מתוקה צמחית.חומרים:1 כוס פיסטוק קלוי וכתוש50 גרם מחמאה 1 בצל לבן קצוץ1/2 כוס עלי סלרי קצוצים2 שיני שום כתושות3 כפות יין לבן יבש6 כוסות ציר עוף2 ענפי פטרוזיליה קצוצים2 יחידות עלי דפנה1 כוס שמנת מתוקה צמחיתבצל ירוק קצוץ לקישוטרבע כוס אורז עגולאופן ההכנה:ממיסים בסיר את המחמאה ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים מעט.מוסיפים את ציר העוף, עלי דפנה והאורז, ומבשלים עד לריכוך האורז. ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את הפיסטוק הקלוי ואת השמנת, ומבשלים למשך 10 דקות.לפני ההגשה מוציאים את עלי הדפנה ומוסיפים את הסלרי, פטרוזיליה ובצל ירוק.צילום דניאל לילה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

אם רוצים להכין את המרק בגרסה חלבית, משתמשים במרק עוף פרווה. אם משתמשים בציר עוף אמיתי, מבשלים אותו עם מחמאה במקום חמאה, ועם שמנת מתוקה צמחית.

חומרים:
1 כוס פיסטוק קלוי וכתוש
50 גרם מחמאה
1 בצל לבן קצוץ
1/2 כוס עלי סלרי קצוצים
2 שיני שום כתושות
3 כפות יין לבן יבש
6 כוסות ציר עוף
2 ענפי פטרוזיליה קצוצים
2 יחידות עלי דפנה
1 כוס שמנת מתוקה צמחית
בצל ירוק קצוץ לקישוט
רבע כוס אורז עגול

אופן ההכנה:
ממיסים בסיר את המחמאה ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים מעט.
מוסיפים את ציר העוף, עלי דפנה והאורז, ומבשלים עד לריכוך האורז.
ממליחים ומפלפלים.
מוסיפים את הפיסטוק הקלוי ואת השמנת, ומבשלים למשך 10 דקות.
לפני ההגשה מוציאים את עלי הדפנה ומוסיפים את הסלרי, פטרוזיליה ובצל ירוק.

צילום דניאל לילה

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר